7

Grupi vullnetarë “Më kthe Buzëqeshjen” me seli në Zvicër tash e sa kohë pondërton Bunare nëpër vendet më të varfëra në Afrikë, në Niger dhe në Bregun e fildishtë. Në Bregun e fildishtë së fundmi po punohet edhe për ndërtimin e Xhamive. Për më shumë informacione gjeni broshurën më lartë […]

34

Në Kur’an, Allahu zbulon se krijimi i njeriut është një mrekulli. Njeriu i parë është krijuar nga Allahu me formësimin e baltëës në formën e njeriut dhe fryrjen e një shpirti në të:Kur Zoti yt u tha engjëjve: “Unë po krijoi një njeri nga balta, dhe kur ta kem përsosur […]

81

Nada Dosti Termi “feminitet” të sjell ndërmend imazhe lulesh dhe pëlhurash ngjyrë rozë, buzëqeshje të ëmbla dhe fjalëve të këndshme. Megjithatë, shumica këtyre imazheve reflektojnë njëanësi (paragjykime/bias) dhe kanë më shumë të bëjnë me perceptime se sa me thelbin e nocionit në vetvete. Nga ana tjetër “feminiteti” dallon nga “feminizmi” […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...