1147

Hava Bekteshi ka lindur në fshatin Koritë të Gostivarit dhe e rritur në Hamburg të Gjermanisë. Edhe pse jeton dhe vepron në Gjermani dhe e rrethuar çdo ditë me një shoqëri me kulturë tjetër, edhe pse ka mbaruar fakultetin e ekonomisë, pasioni i saj shpirtëror është një “nuancë” krejtësisht e […]

18

Samir B.  Hyrje “ … çdo send e krijoi Ai, dhe është më i dijshmi për të gjitha sendet e krijuara.”(El-En’am, 101.) “… mirëpo, që të gjithë do të vijnë te Ne.” (El-Enbija’, 93). “S’ka dyshim se Ne japim vdekje dhe vetëm te Ne është kthimi i tyre. (Kāf, 43). Ajetet e cituara përmbledhin […]

133

Periudha romake Përfundimisht në vitin 29. para erës sonë edhe Pollogu bashkë me pjesët tjera të Dardanisë, dhe në veri deri në Danub do të bien nën autoritetet romake, pas së cilës fillon era e stabilizimit, jetës më të qetë, tregtisë dhe përparimit. Nga shek. 2.-3. të erës sonë ekzistojnë […]

42

Në moshën 54 vjeçare ndërron jetë ekonomi dhe kujdestari i stadiumit të i K.F. Besa 1976 Mustafa Mahmuti. Kryesia, stafi teknik, sponsori gjeneral dhe dhe në nga Doberdolli.com shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes së të ndjerit. Varrimi do të bëhet më 24.11.2020 pas namazit të drekës. Zoti të kaploftë […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...