81

Nada Dosti Termi “feminitet” të sjell ndërmend imazhe lulesh dhe pëlhurash ngjyrë rozë, buzëqeshje të ëmbla dhe fjalëve të këndshme. Megjithatë, shumica këtyre imazheve reflektojnë njëanësi (paragjykime/bias) dhe kanë më shumë të bëjnë me perceptime se sa me thelbin e nocionit në vetvete. Nga ana tjetër “feminiteti” dallon nga “feminizmi” […]

Bibliotekat gjithmonë kanë pasur një rol kryesor në ruajtjen, përpunimin dhe shpërndarjen e informacionit. Disa mund t’u shërbejnë nevojave të përgjithshme, por bibliotekat speciale u shërbejnë nevojave të një komuniteti të veçantë përdoruesish. Siç e pamë edhe në rastin e Bibliotekës së Akademisë së Gundeshapurit, Lindja e Mesme me vende […]

42

Në moshën 54 vjeçare ndërron jetë ekonomi dhe kujdestari i stadiumit të i K.F. Besa 1976 Mustafa Mahmuti. Kryesia, stafi teknik, sponsori gjeneral dhe dhe në nga Doberdolli.com shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes së të ndjerit. Varrimi do të bëhet më 24.11.2020 pas namazit të drekës. Zoti të kaploftë […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...