Kur’an APP

Pas shumë pune dhe përpjekje, me ndihmën e Zotit, u mundësua realizimi i një aplikacioni inteligjent, i dizajnuar në mënyrë më të përkryer.
QuranStart, i programuar për të mësuar leximin e Kur’anit shpejtë, lehtë dhe pa mësues.Është bërë aq i lehtë dhe efikas sa që brenda ditës mund të fillosh leximin e Kur’anit, pa ndihmën e ndokujt tjetër.Ky aplikacion është po aq i lehtë sa që jo vetëm të rriturit, por edhe fëmijët e kanë shum të lehtë dhe të qartë për ta mësuar leximin e Kur’anit famëlartë!
Aplikaiconi është:-FALAS
Nuk përmban reklama-
Nuk ka nevojë për regjistrim
Nuk kërkohet internet pas shkarkimit
Kliko këtu për t’a shkarkuar në Android
Kliko këtu për ta shkarkuar në iPhone

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...