Fëmijët dhe adoleshentët në ditët e sotme janë po aq të prekur nga këto çrregullime sa dhe adultët. Tek fëmijët ama është më e rrezikshme sepse ka më shumë shance të krijojë çrregullime të tjera nga pas nëse nuk trajtohen siç duhet. Të gjithë njerëzit të mëdhenj dhe të vegjël […]

8

Kë ju kujton ky person? 🤓
Kjo foto është realizuar në vitin 1940 dhe ngjyrosur më pas.
Ndoshta ju ngjan edhe juve me një personazh të njohur filmash me kartona por, që ka ekzistuar edhe në realitet si njeri…?! 🙂 💪

Ai quhej Frank “Rocky” Fiegel dhe jetonte në vendlindjen e krijuesit të “Braccio di Ferro”-s ” – Krahu i Hekurt”, vizatuesit Elzie Segar.

Frank Fiegel ishte zjarrmëtari i parë, i ashtuquajtur “Krahu i Hekurt”, me 21 vjet eksperiencë pune në bordin e anijes HMS Rodney, njërës prej dy anijeve luftarake klas Nelson, ndërtuar për Royal Navy në mes të viteve ’20.

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...