7

Grupi vullnetarë “Më kthe Buzëqeshjen” me seli në Zvicër tash e sa kohë pondërton Bunare nëpër vendet më të varfëra në Afrikë, në Niger dhe në Bregun e fildishtë. Në Bregun e fildishtë së fundmi po punohet edhe për ndërtimin e Xhamive. Për më shumë informacione gjeni broshurën më lartë […]

658

Allahu i Madhëruar në Kuranin e shenjte thotë:“Fale namazin kur zbret (nga zeniti) dielli, e deri në errësirën e natës dhe duke bërë lutjen (namazin) e agimit. Vërtet, lutja e agimit është e përcjellur.”(El-Isra 78)Islami i inkurojanon muslimanin që të flejë herët në mbrëmje dhe të zgjohet herët në mëngjes.Pejgamberi, […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...