Radio Besa e Gostivarit - Shqiptare në Internet

Radio Besa BesaBesa

Gjithmonë me ju dhe për ju...

Na nidqni në Facebook

Radio Besa në Dobërdoll të Gostivarit

Dëgjo LIVE RadioBesa

Kliko këtu për të dëgjuar Live

Shih artikujt tjerë

Lexoni artikujt tonë në rreth Islamit, Historisë, Kulturës, Fjalë të Urta dhe të tjera

24 Orë Transmetim të pandërprerë

Radio Besa BesaBesa

24 Orë Muzik të pastër Shqiptare

Studio 1 Itali

Studio 1 në Itali -Mirlind Bajrami Programues dhe mirmbajtës

Studio 2- Danimark

Studio 2 në Itali -Agron Kasami Programues dhe mirmbajtës

Blerim & Nete Zeqiri

Blerim & Nete Zeqiri Studio Francë Nr Fix:+33 970 445 400

Alketa Kodra

Alketa Kodra Studio Numër 2 Francë Nr Fix:+33 970 445 400

Abetare Kastrati

Abetare Kastrati Studio Kosovë Nr Fix:+33 970 445 400

Sejdali Xheladini

Përkujdestar i programacionit Live në Facebook dhe media tjera.

RadioBesa - Pjesë e NewLogic IT Technology në Itali

Gjithmonë me ju dhe për ju - RadioBesa Internet Radio

Scroll Up
RSS
Follow by Email