Muftiu i Muftinisë së BFI-Gostivar, H. Sabahudin ef. Zendeli i shoqëruar nga Drejtori i Institutit në Gostivar, Mr. Elyesa ef. Asani, pritën në selinë e Muftinisë së BFI-Gostivar, katër imamë dhe njëkohësisht student të Fakultetit të Shkencave Islame në Shkup, të cilët në muajt Shkurt dhe Mars të këtij viti, […]

Një djalë i ri shkoi tek një dijetar dhe i tha se :”Nuk falem derisa t`i përgjigjesh tre pyetjeve të mia”.Dijetari i tha:”Cilat janë pyetjet e tua? Djali tha:”A mendon se do t`i përgjigjesh pyetjeve , ndërkohë që shumë të tjerë përpara teje nuk i janë përgjigjur dot”. Dijetari tha:”Mi […]

Transmetohet nga Bera Ibn Azib,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- se ka thënë: I Dërguari i Allahut,- salallahu alejhi ue selem na ka urdhëruar t’i veprojmë shtatë gjëra:” Na ka urdhëruar ta vizitojmë të sëmurin, përcjelljen e xhenazes, t’i përgjigjemi me lutje atij që teshëtinë(kur thotë elhamdulilah-falênderimi i takon […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...