Fjalimi i Erbakanit që mbajti në kuadër të programit për javën e lindjes së profetit, organizuar nga Fondacioni Fetar në vitin 1997. Në këtë fjalim, Erbakan shpjegoi marrëdhëniet midis shkencës, arsyes dhe fesë me fjalët e mëposhtme: “Shkenca i ngjan busullës së një njeriu që ka humbur rrugën në pyll. […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...