Xhamia Aksa është në rrezik / nga Sulejman Haliti

9


Bandat zioniste me mbështetjen e forcave të sigurisë së Izraelit kanë caktuar datën 10 maj, si ditën e pushtimit të madh të Bejtul Makdisit. Ata kërkojnë të sfidojnë shenjtërin e Ramazanit përball shenjtërisë të një feste të tyre fetare që kanë.
Slloganet e këtyre bandave janë: “Shenjtëria jonë përpara shenjtërisë së tyre” I gjithë qëllimi i bandave terroriste zioniste dihet, zaptimi dhe marrja e një pjese të madhe të territorit të Bjetul Mukades. Në xhamin Aksa vazhdojnë të mblidhen njerëz për 10-ditëshin e fundit Itikkaf-in për ditën e madhe të përballjes. Gjokset e trimave të Kudsit përball makineris agresive të pushtuesit. Vllezërit dhe motrat tona në Bejtul Makdis kanë nevojë për lutjet tona andaj lutuni sa më shumë për vllezërit dhe motrat tona Le të bëhemi krah i tyre me anë të lutjeve InshaAllah triumfojn përball terroristve zionist që sdin sen tjetër vetëm vrasje dhe pushtim. O i madhi Zot mbroj vllezërit dhe motrat tona nga ukupesit, o Furnizues jepju forcë dhe mendje që të kalojnë sa me lehtësij kurthet e armiqve të Islamit, o i madhi Zot ndihmoju vëllezërve tanë ashtu siç i ndihmove Muhammed Mustafas s.a.w.s në luftën e Bedrit, o i madhi Zot mundësova fitoren dhe gëzimin vëllezërve tanë.
Allahumme Amin

Sulejman Haliti

9 thoughts on “Xhamia Aksa është në rrezik / nga Sulejman Haliti

Comments are closed.

Next Post

Sali Lisi - Monografi (Libri)

Pre Maj 21 , 2021
Në Doberdolli.com jemi munduar shpesh her të ju sjellim materiale historike rreth heronjëve dhe personalitetëve të Dobërdollit dhe mbarë Pollogut. Kësaj rradhe ju sjellim monografinë e bashkëfshatarit tonë, atdhetarit Sali Lisi në format PDF, falë punës së Amr Kadriut i cili bëri konvertimin dhe ngarkimin e librit në këtë format […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...