Dhjetor 1946 – SHËTITJE NË SHARR

Gazeta studentore “Narodni student”, e 27 dhjetorit 1946, organizonte një shëtitje në Kodrën e Diellit për studentët.
Kodra e Diellit vizitohej shpesh nga turistët në vitet e 30-ta dhe 40-ta të shekullit XX dhe për çdo vit aty mbaheshin gara skijimi, ku merrnin pjesë skiatorë të njohur.

Next Post

MEHMEDI NGA PËRSHEVCA NË NJË DOKUMENT TË VITIT 1585 -Salajdin Salihu

Enj Pri 1 , 2021

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...