Fëmijët dhe adoleshentët në ditët e sotme janë po aq të prekur nga këto çrregullime sa dhe adultët. Tek fëmijët ama është më e rrezikshme sepse ka më shumë shance të krijojë çrregullime të tjera nga pas nëse nuk trajtohen siç duhet. Të gjithë njerëzit të mëdhenj dhe të vegjël […]

Të dashur bashkëqytetarë, kemi përpara nesh një proces të rëndësishëm që përcakton shtetin tonë. Regjistrimi gjithashtu përcakton pozicionin tonë në këtë shoqëri. Meqenëse procesi i regjistrimit tashmë ka filluar në diasporë, ne duam të ndihmojmë diasporën tonë, e cila ka sakrifikuar më shumë për atdheun tonë. Apelojmë tek të gjithë […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...