9

Proverbat janë zbukurimi i të folurit, janë diamantë të ndritshëm e të vërtetë të skalitur nga kohërat. Ja përse ia vlen të kërkojmë për to në çdo kënd të botës për t’i lexuar dhe për të marrë jo pak kënaqësi prej tyre. Me këtë thesar të çmuar të urtësisë franceze […]

Nga popullarizimi i makinave elektrike në përpjekjet e mëdha për të kolonizuar Marsin, ky njeri i famshëm synon të bëjë të pamundurën të mundur. Nuk është çudi që Elon Musk, pavarësisht se është një biznesmen, ka aq shumë ndjekës saqë mund të rivalizojë rock star -ët e sotëm. Thëniet e […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...