KONVENTA JUGOSLLAVO-TURKE PËR SHPËRNGULJEN E SHQIPTARËVE. FAKTEKONVENTAMbi rregullat e emigrimit të popullatës   nga regjioni i Serbisë së Jugut në Jugosllavi.( Fjala është për shpërnguljen e popullsisë shqiptare të konfesionit mysliman) Qeveria e Republikës së Turqisë dhe Qeveria e Madhërisë së  Mbretit të Jugosllavisë konstatojnë: -Emigrimin (shpërnguljen) e myslimanëve nga regjioni i Sërbisë […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...