8

DITA E VERËS Dita  e  Verës  në  disa  fshatra  të  Gostivarit  festohet  më  21  mars  dhe prej kësaj dite fillon pranvera, njihet edhe si dita e ekologjisë dhe  në  këtë  ditë  edhe  nëpër  shkolla  nxënësit  pastrojnë,  poashtu  bëhet  pastrimi  i  kopshteve,  i  shtëpive,  rrugëve  etj,  për  arsye  se  fillon  pranvera, dalim nga dimri i ftohtë dhe koha fillon të ngrohet.    fshatrat Dobri Doll, Negotinë dhe Gradec  të Gostivarit dita  e  verës  festohet,  por  jo  me  ndonjë  ritual  të  […]

7

Një herë e një kohë jetonte një mbret që posedonte një pasuri përrallore. Në çdo udhëtim ai merrte me vete një pjesë të pasurisë dhe ndjente kënaqësi të madhe duke e ekspozuar atë në mesin e njerëzve.Mbreti kishte shumë këshilltarë dhe shërbëtorë, por nuk u besonte asnjërit prej tyre. Mirëpo […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...