10 thoughts on ““Çdo familje e ka një person që i këput vargonjtë e varfërisë. Shpresoj të jesh…”/ Thënie nga të Moçmit

Comments are closed.

Next Post

“Ka gjëra aq serioze në këtë botë saqë mund të thuhen vetëm me…”/ Thëniet më të Bukura të Fizikanëve

Mar Mar 9 , 2021
Sigurisht, shkrimtarët, filozofët dhe humanistët e tjerë të të gjitha formave mund të flasin bukur për gjithçka në botë, por vetëm fizikantët e kuptojnë vërtet botën dhe natyrën e gjërave. Përveç kësaj, ata janë ëndërrimtarë të vërtetë, romantikë dhe njerëz me imagjinatën më të zhvilluar. Ne kemi përzgjedhur disa citate […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...