9

Me këtë koleksion të urtësisë së kulluar nga vende të ndryshme të botës, duam ta japim pak minuata ndjekësve tanë lexim të këndshmë. Si gjithnjë, siç u bë traditë tashmë, ne presim të na thuash cilën prej thënieve mëposhtë pëlqeve më shumë. Duke u nisur nga fakti që çdo lindje […]

8

Kjo përzgjedhje me thënie të amerikanëve vendas ofron një dritare në mendimet, idetë dhe emocionet e disa prej zërave më të mëdhenj indigjenë të historisë. Lexoni se çfarë thonë këto fjalë në lidhje me mënyrën e tyre të jetës (dhe vdekjes), lidhjen e tyre me natyrën, shpirtin, dhe vendin e […]

7

Sigurisht, shkrimtarët, filozofët dhe humanistët e tjerë të të gjitha formave mund të flasin bukur për gjithçka në botë, por vetëm fizikantët e kuptojnë vërtet botën dhe natyrën e gjërave. Përveç kësaj, ata janë ëndërrimtarë të vërtetë, romantikë dhe njerëz me imagjinatën më të zhvilluar. Ne kemi përzgjedhur disa citate […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...