8

Çfarë ka këtu për ty? Bëhu si Aristoteli dhe mos dil bllof kurrë herës tjetër. Kur mendoni për kundërshtimet, me siguri përfytyroni dy bashkëshortë që i bërtasin njëri-tjetrin për diçka në kuzhinë. Ky është një turp, sepse argumentet nuk duhet të mendohen thjesht si një mjet verbal sulmi. Por kundërshtimet […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...