Kë ju kujton ky njeri?

8

Kë ju kujton ky person? 🤓

Kjo foto është realizuar në vitin 1940 dhe ngjyrosur më pas.

Ndoshta ju ngjan edhe juve me një personazh të njohur filmash me kartona por, që ka ekzistuar edhe në realitet si njeri…?! 🙂 💪

Ai quhej Frank “Rocky” Fiegel dhe jetonte në vendlindjen e krijuesit të “Popeye”, italisht

“Braccio di Ferro”-s ” – Krahu i Hekurt”, vizatuesit Elzie Segar.

Frank Fiegel ishte zjarrmëtari i parë, i ashtuquajtur “Krahu i Hekurt”, me 21 vjet eksperiencë pune në bordin e anijes HMS Rodney, njërës prej dy anijeve luftarake klas Nelson, ndërtuar për Royal Navy në mes të viteve ’20.

8 thoughts on “Kë ju kujton ky njeri?

  1. Pingback: priligy tablets
  2. Pingback: ivermectin tablets

Comments are closed.

Next Post

Shrek - Supozohet të ketë qenë ky njeri në jetën reale

Mër Mar 3 , 2021
Edhepse autorët e series vizatimore “Shrek” të shtëpisë së produksioneve Dreamworks nuk e Kan konfirmuar kurrë që jan inspiruar nga ky njeri për të realizuar personazhin e tyre, shumica e intenditorëve supozojnë se ata jan inspiruar tek kampioni i wreslingut Maurice Tillët, një kampion Francez i lindur në Rusi, i […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...