8

Kë ju kujton ky person? 🤓
Kjo foto është realizuar në vitin 1940 dhe ngjyrosur më pas.
Ndoshta ju ngjan edhe juve me një personazh të njohur filmash me kartona por, që ka ekzistuar edhe në realitet si njeri…?! 🙂 💪

Ai quhej Frank “Rocky” Fiegel dhe jetonte në vendlindjen e krijuesit të “Braccio di Ferro”-s ” – Krahu i Hekurt”, vizatuesit Elzie Segar.

Frank Fiegel ishte zjarrmëtari i parë, i ashtuquajtur “Krahu i Hekurt”, me 21 vjet eksperiencë pune në bordin e anijes HMS Rodney, njërës prej dy anijeve luftarake klas Nelson, ndërtuar për Royal Navy në mes të viteve ’20.

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...