Fëmijët dhe adoleshentët në ditët e sotme janë po aq të prekur nga këto çrregullime sa dhe adultët. Tek fëmijët ama është më e rrezikshme sepse ka më shumë shance të krijojë çrregullime të tjera nga pas nëse nuk trajtohen siç duhet. Të gjithë njerëzit të mëdhenj dhe të vegjël […]

Të dashur bashkëqytetarë, kemi përpara nesh një proces të rëndësishëm që përcakton shtetin tonë. Regjistrimi gjithashtu përcakton pozicionin tonë në këtë shoqëri. Meqenëse procesi i regjistrimit tashmë ka filluar në diasporë, ne duam të ndihmojmë diasporën tonë, e cila ka sakrifikuar më shumë për atdheun tonë. Apelojmë tek të gjithë […]

14

Proverbat janë zbukurimi i të folurit, janë diamantë të ndritshëm e të vërtetë të skalitur nga kohërat. Ja përse ia vlen të kërkojmë për to në çdo kënd të botës për t’i lexuar dhe për të marrë jo pak kënaqësi prej tyre. Me këtë thesar të çmuar të urtësisë franceze […]

Nga popullarizimi i makinave elektrike në përpjekjet e mëdha për të kolonizuar Marsin, ky njeri i famshëm synon të bëjë të pamundurën të mundur. Nuk është çudi që Elon Musk, pavarësisht se është një biznesmen, ka aq shumë ndjekës saqë mund të rivalizojë rock star -ët e sotëm. Thëniet e […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...