Prezantimi i përforcimeve të Reja të K.F. BESA Dobërdoll

Në Fotografi: Kryesia me përforcimet e reja!

Prezantimi i gjithë përforcimeve të reja të K.F. Besa Dobërdoll
K.F. Besa njofton se pas disa ditësh do ketë risi të reja në lidhje me merkaton.

Kujtim Ademi
Mosha: 21 vjeç
Sulmues krahu, Qendërsulmues

Agan Loki
Mosha: 19 vjeç
Mbrojtës i djathtë, mesfushor.
Shkëndija
U-19, Vardar Forina

Rihan Sejrani
Mosha 18 vjeç
Qendër Sulmues, Sulmues krahu
K.f Renova U-21

Egzon Aziri
Mosha: 24 vjeç
Sulmues krahu
Ka luajtur për: Goblen, Korab, Vardar Forina

Altin Sefo
Mosha: 20 vjeç
Mesfushor
Ka luajtur për: FC Shkupi, FC Vllazrimi, FC Renova.

Ilas Çilafi
Mosha 22 vjeç
mbrojtës i majtë
Ka luajtur për Shkëndija, Gostivar dhe Teteks

Halil Berisha
20 vjeç,
Mbrojtës i djathtë
Ka luajtur për Metalurg, FC Shkupi dhe Vardar-forina

Next Post

VËLLEZËRIT HASHIM (1920-1996) DHE MUHARREM TOPLICA (1922-1993)

Pre Shk 5 , 2021
ISMET JONUZI-KROSI “O N D SH KOMITETI I QARKUT TË TETOVËS ME RRETHINË (1945-1947)”, Shtypshkronja “Lumagrafik” 2017, Tetovë/HASHIM TOPLICA (1920-1996)…Në dëshmitë e Mullait ka të dhëna interesante. Ai kështu e përshkruan çështjen e pagëzimit të gazetës në fjalë: “Më kujtohet se sa debate bënim në banesën e të ndjerit Nexhat […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...