Të bashkuarit janë ata që përparojnë në këtë botë, dhe të përçarët janë ata që humbasin prej saj. Ne e dimë sesa i rëndësishëm është unitetit, bashkimi, njëmendësia në kulturën kolektive të një kombi në përgjithësi por edhe të një individi në veçanti. Ndaj, për kënaqësinë e lexuesve tanë kemi […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...