Pablo Ruiz Picasso, i njohur më mirë si Picasso, ishte një nga piktorët më të mëdhenj të shekullit 20. Ky artist spanjoll ushtroi një ndikim të madh në lëvizjet artistike të kohës së tij dhe la gjurmët e tij në histori falë faktit se ai ishte gjithmonë besnik ndaj mënyrës […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...