KRIMET E KOMUNIZMIT NDAJ SHQIPTARËVEVRASJA E PLAKUT TË KATUNDIT ILJAZ RUFATIT DHE TË KATËR ANTIKOMUNISTËVE NGA BOGOVINA NË MARS TË 1945 Mr.sc. Ismet Jonuzi-KrosiMburrja e bogovinasëve në rrafshin e çështjes kombëtare të cilët kanë dhënë personalitete me nam përmenden ushtarët dhe veprimtarët e devotshëm të Çështjes Kombëtare të cilët në […]

Info rreth qytetit tonë: Sipas Statistikës së vitit 1919, që iu dërgua Konferencës së Paqes në Paris, Gostivari me rrethinë kishte gjithsej 34.200, dhe atë: 28.380 (82.98%) Shqiptarë, 3.185 ( 9.31%) serbe 2.635 ( 7.70%) Bullgare. Qartë shihet se në vitin 1919 nuk kishte maqedone në Gostivar…Në foto: Gostivari i […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...