“Pse Dobërdolli”?!-Dallon nga çdo vendbanim me status fshat.-Xhelozohet nga ç’do banor i vendbanimeve për rreth.Sepse:-Dobërdollasit kudo që janë, e duan fshatin e tyre, se jemi Dobërdollas me rrënjë të thella, dem baba dem.Se Dobërdollasit janë organizator të mirë, iniciator të mirë;-Dobërdollasit japin dhe nuk kursejnë nga pasuria e tyre kurdo […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...