Ne e vlerësojmë të drejtën, sepse jemi të bindur se është e vetmja mënyrë që njerëzimi të përparojë pa i mohur asgjë askujt. Drejtësia ka qënë dhe mbetet një prej koncepteve më të brishta të të gjitha sistemeve politike dhe shteteve të botës. Të bindur se disa thënie të mençura […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...