41

Që në kohën më të hershme të historisë njerëzore siç ka thënë S.R. Reiber: ”Feja dhe familja kanë qenë ngushtë. Të dyja kanë ndikim mbi njëra-tjetrën.”1Islami na mëson se familja është sistemi më i vjetër shoqëror që e ka njohur njerëzimi, sepse ajo arrin deri te familja e parë e […]

9

Çështja e Emrit të Rruga “Dy Xhamitë”. Votoni emrin që preferoni. Ne si staf në bashkëpunim me faqet tjera, dhe duke biseduar me shumë persona japim propozim që rruga të quhet,1. “Rruga Bashkimi”, ose2. “Rruga e Bashkimit”. Arsyetim:20 Vitet e fundit u bë një ndarje në 2 pjes e fshatit, […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...