Mendimtarët e thellë janë lloji i njerëzve që humbasin lehtësisht në mendimet e tyre. Ata mund ta mbyllin botën e jashtme, pa e kuptuar as vetë, thjesht duke menduar dhe reflektuar. Njerëzit që kanë këtë tipar priren gjithashtu të jenë më inteligjentë dhe më analitikë se shumica. Zotërimi i kësaj karakteristike […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...