10

Shtëpija e Profetit Muhamed ﷺ Kjo është kopja e bukur e Shtëpisë së Profetit Muhamed ﷺ e treguar në 3D. Kjo ekspozitë është mbajtur në Jeddah, Arabi Saudite. Është ndërtuar duke u bazuar në transmetimet (hadithet). Model shumë i rëndësishëm për ne që të kuptojmë modestinë e Profetit ﷺ

99

Nuk përbën risi nëse themi që ndërgjegjja individuale dhe ajo kolektive kanë pësuar një krisje të madhe në këto kohë. Në çdo rast, pavarësisht epokës në të cilën na qëlloi të jetonin, ndërgjegjja është kushtetuta e brëndshme e njeriut. Për kënaqësinë e lexuesve tanë kemi sjellë një koleksion me mençuri […]

1

Mund të thuhet me siguri se Margaret Thatcher ishte një nga gratë më të forta në historinë e njerëzimit: pa drojën e ndonjë fatkeqësie ose problemi, duke kapërcyer çdo pengesë, ajo arriti të mbetet Kryeministrja e Mbretërisë së Bashkuar për 11 vjet, duke qenë gruaja e vetme që ka mbajtur […]

1

“Sa ka jetë, ka shpresë,” dëgjojmë të thuhet shpesh, dhe nuk është rastësi pse shpresa dhe jeta janë kaq ngushtësisht të lidhura me njëra tjetrën.   Për kënaqësinë e lexuesve tanë kemi përzgjedhur një koleksion të ndritshëm me mençuri që lidhen me shpresën, dhe pse ajo është një aleate e […]

Llogaritës Zeqati

AlbanianEnglishGermanItalianMacedonianTurkish
LIVE OFFLINE
track image
Loading...